تعمیر آیفون تصویری، امری ساده یا تخصصی؟

تعمیر آیفون تصویری، امری ساده یا تخصصی؟

نصب آیفون تصویری یکی از ملزومات هر ساختمان نوسازی محسوب می گردد.این روزها از نظر امنیتی بسیاری از مردم ترجیحشان نصب انواع آیفون های تصویری است.

 

یکی از انواع آیفون تصویری، آیفون تصویری آنالوگ که همان مدل ساده است.

این روزها به خاطر موضوع حفظ امنیت، خیلی از خانواده ها ترجیح می دهند با صرف هزینه ای در حدود 500 هزار تومان آیفون خود را به تصویری تغییر دهند.

آیفون های تصویری همان قابلیت های آیفون صوتی را دارند به اضافه این که می توان با مدل تصویری آن، تصاویر ضبط شده توسط دوربین کوچک آیفون را

مشاهده کرد، امکانی که موجب بالابردن ضریب امنیت ساختمان می شود.

علی الخصوص برای خانواده هایی که فرزند کوچکی در خانه دارند و نگران آن ها هستند.

اکنون در زمانی قرار داریم که تعداد زیادی از ساختمان هایی که اولین آیفون های تصویری بازار را خریداری کرده اند با مشکلات کوچک و بزرگ مربوط به دربازکن تصویری روبرو هستند.

باز نشدن درب نفررو تا خاموشی مطلق دستگاه می تواند برای هر خانه ای رخ دهد. اما نکته ای که باید به آن توجه شود این است که زمان مواجه شدن با این مشکلات چه کاری باید انجام دهیم.

انواع آیفون تصویری با توجه به قیمت مناسبی که دارند، جایگزین مناسبی برای آیفون های نسل قبلی محسوب می گردند.

بنابراین تنها با هزینه ای در حدود یک میلیون تومان می توان بهترین آیفون تصویری را برای خانه نصب و راه اندازی کرد و هوشمند سازی ساختمان خود را ارتقا داد.

وسیله ای که امنیت خانه را بیشتر از گذشته برای صاحب خانه تامین می کند.

لازم به ذکر است که نصب اصولی این سیستم ها و استفاده از با کیفیت ترین محصولات، مهمترین فاکتور در نصب انواع آیفون تصویری است.

 

آیا تعمیر آیفون تصویری منطقی است؟

بدون شک در بسیاری از موارد بله. چرا که قیمت یک دربازکن تصویری ساده چندین برابر تعمیر آیفون تصویری است که ممکن است به لحاظ فنی بهتر از مانیتورهای جدید باشد.

همواره پیشنهاد می کنیم که ابتدا عیب دستگاه را متوجه شوید و در ادامه با توجه به علائم خرابی که مشاهده می کنید( اگر مشکل اساسی نیست) خود تعمیر آیفون تصویری منزلتان را انجام دهید.

آزار دهنده ترین موردی که از دربازکن تصویری می توان دید همین صدای بوق و نویز است که در اصطلاح فنی به آن  فیدبک می گویند.

شرکتها برای کاهش این صدا دو پتانسیومتر پشت پنل ها می گذارند تا افراد بتوانند در صورت مواجهه با فیدبک با کم کردن صدا یا میکروفن، فیدبک را رفع کنند.

صورتی که قوطی پشت پنل دفرمه شده باشد یا فشرده نصب شده باشد احتمال ایجاد صدای بوق وجود دارد و گاهی اجناس بی کیفیت به صورت پیش فرض صدای بوق دارند که می بایست میکروفن را جابجا کرد و به جایی دورتر از محل قرار گیری بلندگو نصب نمود.

 

 

 

 

 

 

  • اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *