نصب و تعمیر دوربین مداربسته


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نصب و تعمیر دوربین مداربسته

دوربین مداربسته

 

دوربین مداربسته IP

شرکت فنی مهندسی ول آف با ارائه خدمات تعمیر دوربین مداربسته آی پی IP با حضور کارشناسان باتجربه و ماهر در خدمت همشهریان عزیز است. امروزه با توجه به پیشرفت و توسعه تجهیزات مداربسته و امنیتی، سیستم های شبکه به دلیل یکپارچگی و امنیت بالا، همچنین بازخورد کیفی مناسب­تر، بسیار پرفروش هستند.

یکی از بهترین انواع دوربین های مدار بسته، دوربین ای پی مداربسته تحت شبکه است که به واسطه کیفیت تصویر بی نظیری که دارد از محبوبیت بالایی نزد کاربران برخوردار است. بازه کیفی این دوربین ها از ۱ مگاپیکسل تا ۱۲ مگاپیکسل ۴K است. همچنین دید در شب آنها تا ۱۰۰ متر افزایش یافته است. سیستم مداربسته تحت شبکه یا ای پی نوعی از سیستم های دوربین مداربسته است که انتقال اطلاعات در آن برمبنای پروتکل های شبکه صورت  می گیرد.

 

 

سیستم تحت شبکه چطور کار می کند؟

دوربین در سیستم تحت شبکه یک سیستم عامل کوچک دارد که ورود مستقل به محیط شبکه  به آن امکان پذیر است. همچنین می توانند تصاویر را  به صورت مستقل توسط سیستم دریافت و ضبط  کنند. دوربین­های ای پی تصاویر را به صورت کدگذاری شده روی بستر شبکه توسط کابل، سوییچ شبکه و ضبط روی مرکز کنترل تحت شبکه  انتقال می دهند. دوربین های مداربسته ای پی سیستم های کنترل تصویری یا دوربین های نظارتی نیز نامیده می شوند. با توجه به امکاناتی که روی دوربین های مداربسته­ی ای پی و سایر تجهیزات وجود دارد می­توان از آنها در هر شرایط آب و هوایی، روز و شب و محیط های مختلف استفاده کرد.

 

لنز دوربین یکی از مهم ترین معیارهای انتخاب دوربین مدار بسته است. لنز در واقع زاویه دید دوربین مداربسته ای پی را بر اساس فاصله کانونی مشخص می کند.

 

 

لنزهای دوربین مداربسته ی ای پی  به دو دسته ثابت و متغییر تقسیم می شوند:

 

لنزثابت (بدون تغییر):

لنزهای ثابت به طور مشخص با فاصله کانونی ثابت ساخته می‌شوند. معمولا فاصله کانونی لنزهای ثابت ۳.۶ میلیمتر است که زاویه دید تقریباً ۷۰ درجه دارند. به طور کلی هر چقدر فاصله کانونی لنز کمتر باشد زاویه دید آن بیشتر خواهد بود.

 

لنز متغییر (وریفوکال):

لنزهای متغییر فاصله کانونی آنها قابل تغییر است و بر اساس شرایط محیط بعد از نصب  می توان زاویه ی دلخواه را با تغییر فاصله کانونی تنظیم کرد.

 

دوربین مداربسته دیجیتال

یکی از انواع دوربین های نظارتی نوع دیجیتال آن است که به آن  HD  نیز می­گویند. دوربین مدار بسته دیجیتال تحولی در دوربین های مداربسته به وجود آورد که با آمدن آن نه تنها در قیمت بلکه در امنیت نیز  تحولی  ایجاد شد. این دوربین داده های دریافتی را به صورت دیجیتال دریافت و هرجایی که دسترسی به اینترنت مقدور باشد داده های دریافتی قابل مشاهده هستند.

دوربین های مداربسته دیجیتال معمولا از پروتکل­های شبکه برای انتقال تصویر استفاده می کنند. این ویژگی امکان اتصال این دوربین ها با شبکه های کامپیوتری و دریافت تصویر در شبکه را دارد. امروزه تکنولوژی دوربین های مداربسته قادر است به صورت بیسیم و  کنترل آن توسط  تلفن همراه  عمل کند.

 

 

اجزای اصلی دوربین مداربسته :

  • مانیتورنمایش تصویر
  • هارد دیسک
  • دوربین مداربسته دیجیتال
  • کابل
  • منبع تغذیه(آداپتور)

 

 

دوربین مداربسته آنالوگ

دوربین مداربسته آنالوگ قابل اتصال به تمام سیستم های کنترلی و نظارتی است. این دوربین  ها به سه دسته ­ی نظارتی حفاظتی امنیتی تقسیم  می شوند. تمام دوربین مداربسته قابل کنترل از راه دور هستند و می توان تصویر و صدا را واضح از طریق اینترنت به وسیله ی (ای پی) از راه دور کنترل کرد.

مجموعه ی ول آف آماده ی فروش نصب و طراحی اجرا دوربین مدار بسته درتمام نقاط تهران و شهرستان ها با بهترین برند های موجود داخلی و خارجی است.

 

انواع دوربین های مداربسته:

  1. دوربین مداربسته صنعتی
  2. دوربین مداربسته مینیاتوری
  3. دوربین های دام(سقفی)

 

دوربین مداربسته آنالوگ چیست؟

دوربین های مداربسته ی آنالوگ از ساده ترین دوربین های مداربسته هستند. این دوربین ها به وسیله حس گرها به یک تقویت کننده ارسال می شود و به خروجی ارسال می شود. کیفیت تصاویر این نوع دوربین ها، تابعی از امواج آنالوگ است. البته امواج آنالوگ همیشه در معرض نویز قرار دارند. برای همین در انتخاب نوع کابل­ و تجهیزات این نوع دوربین­ها باید به کیفیت آنها توجه کرد زیرا نکته اثرگذاری در تصاویر خروجی دوربین هستند.