کاربرد سوئیچ POE

POE چیست؟

فناوری PoE مخفف Power over Ethernet است که یک فناوری جدید به شمار می‌رود. با استفاده از این فناوری می‌توانید انتقال اطلاعات و انرژی الکتریکی را از طریق کابل شبکه انجام دهید. با استفاده از POE دوربین مدار بسته IP هم تغذیه می‌شود و هم اطلاعات را به دستگاه NVR منتقل می‌کند.

 

فناوری POE نشات گرفته از استاندارد IEEE 802.3at است.

بنا بر این استاندارد، هر پورت POE ، توان انتقال برق 15.4 وات را دارد که می‌تواند برای دستگاه‌های مختلفی استفاده شود. این مقدار در عمل، تنها به 12.95 وات خواهد رسید چرا که مقداری از آن در حین انتقال اتلاف می‌شود.

 

در سیستم مدار بسته باید دوربین مدار بسته تحت شبکه را به واسطه کابل شبکه و برق به دستگاه ضبط کننده تصاویر NVR وصل کنید.

اگر بخواهید از چند دوربین مدار بسته استفاده کنید، باید برای آن‌ها کابل کشی هم زمان برق و شبکه را انجام بدهید که این امر نیاز به کابل کشی‌های زیاد دارد که بسیار پر هزینه و پیچیده خواهد بود.

اما در صورتی که از فناوری POE استفاده کنید، از نظر هزینه کابل کشی و نصب به صرفه تر خواهد بود. به عنوان مثال یک دوربین مدار بسته را در نظر بگیرید که قصد داریم آن را در فضای بیرونی ساختمان نصب کنیم؛

 

دوربین مدار بسته برای آنکه به درستی کار کند به دو اتصال (کابل) نیاز دارد:

اتصال شبکه : برای ارتباط برقرار کردن با NVR یا نمایشگر و ذخیره اطلاعات به کابل شبکه نیاز دارد.

اتصال برق:  برای تأمین انرژی الکتریکی لازم برای انجام فعالیت به کابل برق نیاز دارد.

اما با استفاده از فناوری POE خواهید توانست تنها با یک کابل انتقال اطلاعات و انرژی الکتریکی را انجام بدهید.

 

کاربرد های فناوری POE چیست؟

  • تجهیزات بی سیم مانند مودم‌های  wifi، نقاط دسترسی یا  Access Ponit، فکس و پرینتر
  • سیستم‌های پیجر و تقویت کننده‌های بلندگو تعبیه شده در داخل راهروها
  • دستگاه‌های صنعتی نظیر سنسورها، کنترل کننده‌ها و …
  • دستگاه‌های نورپردازی هوشمند
  • اتصال دوربین مدار بسته تحت شبکه
  • روتر‌های شبکه
  • تلفن‌های VOIP
  • سوییچ‌های شبکه

 

مزایای استفاده از فناوری POE چیست؟

  • صرفه جویی در زمان و هزینه‌های بستر سازی

به دلیل آنکه هر دو عمل انتقال اطلاعات و جریان الکتریکی در فناوری POE بر روی یک کابل انجام می شود، دیگر نیازی به تکنسین برای نصب و راه اندازی سیستم‌های نظارتی نخواهید داشت. در نتیجه هزینه کابل کشی و هزینه‌های جانبی به میزان قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد.

 

  • نصب آسان و انعطاف پذیر

تجهیزاتی مثل دوربین مدار بسته تحت شبکه، دستگاه ضبط کننده تصاویر NVR و… را می‌توانید در هر نقطه‌ای از پروژه قرار بدهید و در صورت لزوم در کمترین زمان ممکن جا به جا کنید.

با به کار گیری فناوری POE می‌توانید تجهیزاتتان را در مکان‌هایی به دور از دسترس افراد مانند سقف کاذب، تیر‌های بلند و… نصب کنید. برای تمامی اجزای سیستم مدار بسته نیاز به پریز برق نخواهید داشت. با در نظر گرفتن یک منبع تغذیه برق اضطرای دستگاه UPS  می‌توانید در هنگام قطع برق نیز تصاویر را به ثبت برسانید.

 

ایمنی

فناوری PoE یک هوشمند است و به گونه‌ای طراحی شده است تا از تجهیزات سیستم مدار بسته در مقابل نوسانات برق و نصب غلط جلوگیری می‌کند. با استفاده از فناوری POE نصب و گسترش تجهیزات تحت شبکه بسیار ساده‌تر و ارزان‌تر است.

دستگاه‌هایی مانند دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه (IP) و نقاط دسترسی یا Access Point می‌توانند در هر کجا که بیشترین استفاده را دارند، قرار گرفته و در صورت لزوم به راحتی به مکان دیگری انتقال داده شوند.

بدون آنکه نیازی به وجود خطوط و پریز‌های برق برای تک تک آن‌ها وجود داشته باشد. همچنین POE  این امکان را به شما می‌دهد که تجهیزات خود را در مکان‌های غیر کاربردی مانند سقف‌‌های کاذب نیز نصب کنید.

 

 

 

 

  • اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *